Recent content by Admin

 1. Admin

  Kam plotesuar formularin DS 260

  Me siguri nuk do i kesh dhen submit ne fund per ta derguar ne email, gjithesi konfirmimin e mer kur te duash keshtu qe shko ne funde te faqes ds 260 ke opsjon per ta derguar ne email ose per te printuar direkt, normalisht per ne ambasad duhet ta kesh te printuar me vete
 2. Admin

  Urdheri ekzekutiv per 60 dite

  Mund te udhetoni nga beogradi ose nga stambolli eshte mir mos ta lini te skadoje viza se keshtu si kan ardhur punet nuk i dihet ....
 3. Admin

  Ku te gjeni se cfare CN jeni

  Pasi keni marre konfirmimin se jeni fitues i llotarise amerikane, nje detaj shume i rendesishem eshte CN juaj. CN eshte Case Number qe ju eshte caktuar. Ky numer ka rendesi sepse sa me i vogel te jete aq me shume shanse keni qe tju caktohet nje date interviste. Pra, jo te gjithe fituesit do te...
 4. Admin

  Plotesimi i DS260 nga fituesit e llotarise amerikane

  Plotesimi i DS260 nga fituesit e llotarise amerikane Pasi keni pare qe jeni fitues, hapi i radhes per tu ndjekur eshte plotesimi i formularit ds-260. Formulari plotesohet vetem duke ndjekur linkun: https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx Ketu duhen plotesuar shume sakte te dhenat tuaja personale...
 5. Admin

  Si te plotesojm dokumentat e sponsurit per llotarin Amerikane

  🔔Për të mbrojtur të dhënat e taksapaguesit nuk pranohet më Form 1040 direkt, por një Transcript nga IRS i cili mbron duke shfaqur vetëm: katër shifrat e fundit të SSN: XXX-XX-1234, Katër shifrat e fundit të çdo EIN të listuar në transkriptin: XX-XXX1234 Katër shifrat e fundit të çdo llogarie...
 6. Admin

  Si te plotesojm dokumentat e sponsurit per llotarin Amerikane

  PROVA TË MBËSHTETJES FINANCIARE NGA SPONSORI NË SHBA: 1) Formulari I-134 (Affidavit of Support) - Një garanci financiare nga qytetari amerikan apo me green card. Ky dokument nuk duhet tё jetё mё i vjetёr se 12 muaj nga data e intervistёs, 2) Fotokopje të pasaportës amerikane të sponsorit, tё...
 7. Admin

  Urdheri ekzekutiv per 60 dite

  Ne kete menyre mund te shkosh pa problem, dhe nese je afer per te skaduar viza normailsht pastaj do te kontaktosh ambasaden per te rinovuar sic edhe te kane thene. Edhe bllokimi qe eshte bere per 60 dite nga Presidenti i Amerikes nuk te ndalon qe te udhetosh shic e sheh edhe ne foto me poshte...
 8. Admin

  Njoftime Mbi Llotarin Amerikane

  Njoftim zyrtar nga Departmenti i Shtetit Amerikan: Data e shpalljes se fituesve DV2021 shtyhet nga 5 Maj ne 6 Qershor.
 9. Admin

  Shtyhet dita e rezultateve të DV2021

  Disa nga ju kanë vërejtur një koment nga departamenti i shtetit që thotë se dita e rezultateve është shtyrë nga 5 maj në 6 qershor. Njoftimi nuk është bërë zyrtarisht ende, por duke qenë se burimi vjen nga llogaria zyrtare në Twitter, ka të ngjarë të konfirmohet në ditët në vijim. Nuk jam i...
 10. Admin

  Gjithçka duhet të dini mbi Vizat e Punës në Shtetet e Bashkuara

  Shqiptarët janë shumë të interesuar për viza pune. Megjithatë, ata kanë pak informacion në lidhje me të. A mund të na tregoni për këtë? Vizat për punë janë të ndara në viza imigruese dhe viza jo-imigruese. Me një vizë imigrimi të bazuar në punësim, shtetasit të huaj do t’i lëshohet leja e...
 11. Admin

  Emigracion: Karta e Gjelbër dyvjeçare duhet të kthehet në e përhershme

  Çështje të emigracionit: Për ju Avokati Kieran Both Erdha në Shtetet e Bashkuara si e fejuar me bashkëshortin tim. I kalova të gjitha intervistat dhe mora një kartë të gjelbër dy-vjeçare. Po mbushen thuajse dy vjet që atëherë. A do të më dërgojë emigracioni kartën e gjelbër të përhershme apo...
 12. Admin

  Për të aplikuar për vizë jo-emigrimi (p.sh.: biznes, turist, vizitor, student, punë, etj.)

  Diplomatët, zyrtarët e qeverisë së Shqipërisë dhe zyrtarët ushtarakë, si dhe punonjësit e organizatave ndërkombëtare dhe të NATO-s që udhëtojnë në Shtetet e Bashkuara në emër të qeverisë së tyre për t’u angazhuar vetëm në aktivitete zyrtare për atë qeveri, duhet të klikojnë në lidhjet përkatëse...
 13. Admin

  Udhëzimet për Përgatitjen për Vizë për të përzgjedhurit e Llotaris Amerikane

  LISTA E DOKUMENTACIONIT PËR INTERVISTË Sapo çështja juaj të jetë bërë aktuale për caktim interviste sipas Buletinit të Vizave, Qendra Konsullore Kentucky (KCC) do t’ju dërgojë juve me email listën e dokumenteve që duhet t’i dërgoni KCC-së elektronikisht me email. Kujdes: vetëm pasi t’i keni...
Top