Recent content by Sonila

  1. S

    Kam plotesuar formularin DS 260

    Te falenderoj per pergjigjen. Une ne fakt e kam printuar confirmation page per te gjithe, por lexova diku qe kur i jep submitt formularit, te vjen nje email konfirmimi qe ky formular eshte dorezuar. Une jam ne rregull dmth, vetem me duhet te pres tani qe te me vije email per kerkese dokumentash...
  2. S

    Kam plotesuar formularin DS 260

    Pershendetje, kam plotesuar dhe dorezuar aplikimin DS-260 por nuk me ka ardhur asnje email konfirmimi qe eshte dorezuar. Kam lexuar qe konfirmimi vjen menjehere pas dorezimit te ketij aplikimi, por kam 1 jave qe e kam plotesuar dhe nuk me ka ardhur akoma.
Top