Search results

  1. S

    Kam plotesuar formularin DS 260

    Pershendetje, kam plotesuar dhe dorezuar aplikimin DS-260 por nuk me ka ardhur asnje email konfirmimi qe eshte dorezuar. Kam lexuar qe konfirmimi vjen menjehere pas dorezimit te ketij aplikimi, por kam 1 jave qe e kam plotesuar dhe nuk me ka ardhur akoma.
Top