Ku te gjeni se cfare CN jeni

Admin

Administrator
Staff member
Pasi keni marre konfirmimin se jeni fitues i llotarise amerikane, nje detaj shume i rendesishem eshte CN juaj. CN eshte Case Number qe ju eshte caktuar. Ky numer ka rendesi sepse sa me i vogel te jete aq me shume shanse keni qe tju caktohet nje date interviste.
Pra, jo te gjithe fituesit do te marrin nje date interviste. Fatkeqesisht numrat e medhenj mund te mos arrijne te marrin nje te tille megjithate kjo varet nga ecuria e Visa Buletinit per cdo muaj dhe nuk mund te parashikohet.

Per te kontrolluar CN tuaj, shkoni ne faqen ku konfirmuat se jeni fitues i llotarise (https://dvprogram.state.gov/) dhe lexoni letren konfirmuese deri ne fund. Ne fund te letres keni edhe Case Number tuaj (shifrat e fundit mbas zerove jane CN juaj).

Kujdes! CN eshte informacion sekret dhe nuk duhet ta jepni vend e pa vend. Nese ju pyesin se cfare CN keni pergjigjuni duke fshehur disa nga numrat. Per shembull nese CN juaj eshte 21345 pergjigjuni 21*** ose 213**.

Ne foton e meposhtme keni nje shembull se ku te gjeni CN tuaj.

1NL-DiversityVisa.png
 
Top