Shtyhet dita e rezultateve të DV2021

Admin

Administrator
Staff member
Disa nga ju kanë vërejtur një koment nga departamenti i shtetit që thotë se dita e rezultateve është shtyrë nga 5 maj në 6 qershor. Njoftimi nuk është bërë zyrtarisht ende, por duke qenë se burimi vjen nga llogaria zyrtare në Twitter, ka të ngjarë të konfirmohet në ditët në vijim. Nuk jam i sigurt pse po e bëjnë këtë - megjithëse është e qartë që lidhet me pandeminë COVID. Përderisa mund të mos jetë arsyeja kryesore e tyre, kjo do t'u japë skuadrave KCC pak më shumë kohë për të trajtuar përfundimin e procesit DV2020, kështu që duhet të ndihmojë pak DV2020. Ata thonë se nuk duhet të ndikojë negativisht në aplikantët DV2021 por me siguri do të nënkuptojë një fillim paksa më të ngadaltë të intervistave për DV2021 sepse ata do të kenë humbur ca kohë kur ata normalisht do të kishin marrë DS260s etj. Mos harroni, intervistat me DV2021 do të planifikohen nga mesi i gushtit, bazuar në raste të pakta që kanë përfunduar DS260 DHE dokumentet e tyre të paraqitura. Kështu që nuk do të ketë shumë kohë ndërmjet 6 qershorit dhe fundit të korrikut që kjo të ndodhë. Sidoqoftë, ata ndoshta mund ta bëjnë atë kohë më vonë.

image.png
 
Top